Doe mee aan de PimpMyPracticeRoom wedstrijd
Post uiterlijk 11-11 een Instagram video en win mooie prijzen
Muzieknieuws 08-11-2018 08:39
Webstore Thomann schrijft een leuke wedstrijd uit. Post uiterlijk zondag 11 november 2018 een Instagram-video waarin je aangeeft waarom je een van de prijzen uit deze contest wil winnen: een Marshall-koelkast, akoestische panelen van EQ Acoustics of PA-speakers van the box.

Plaats een video van 1 minuut op Instagram van je oefenruimte en overtuig Thomann op een creatieve manier welke van deze volgende prijzen je oefenruimte zou verbeteren: een Marshall- koelkast, akoestische panelen van EQ Acoustics of PA-speakers van the box. De band met overtuigendste video wint de prijs!

* De EQ Acoustics- bundel bevat 2x L10C Bass Trap , 2x Q5-tiles (8 in totaal), 2x QR Diffuser , een Corner Bracket Wall-set en 2x Flexi Blocks-sets !

Zorg ervoor dat je de hashtag #PimpMyPracticeRoom in je Instagram-post gebruikt.

De video-inzendingen mogen niet langer dan 1 minuut zijn. Je oefenruimte moet duidelijk zichtbaar zijn en er moet er minstens één persoon in de video zijn die uitlegt welke prijs de ruimte ter verbetering nodig heeft en waarom. Hoe creatiever en origineel de video is, des te groter de kans om te winnen.

De wedstrijd loopt van 5 november 2018 (19:00) tot 11 november 2018 (voor middernacht). De 3 winnaars worden in de komende week bekendgemaakt. Eén inzending per persoon/band/oefenruimte.

Klik hier voor alle informatie over dezze contest op de site van Thomann