Vixen-drummer start nieuwe band

Vixen-drummer start nieuwe band

Voormalig Vixen-drummer Roxy Petrucci is een nieuwe band gestart met Brian Young, gitarist van David Lee Roth, en zangeres Lenita Erickson. Laatstgenoemde toerde in het verleden onder meer met Kiss, a.....meer »»

Eerste namen Muzikantendag 2005

De eerste acts voor de Muzikantendag 2005 zijn bekend gemaakt. Barry Hay, zanger van de Golden Earring en de Haarlemse band The Sheer komen naar de Muzikantendag om tips en informatie te geven aan muz.....meer »»

Simone Roerade brengt solodebuut uit

Simone Roerade, voormalige frontvrouw van de formatie Hips, heeft haar eerste solo-CD uitgebracht: "She Said"......meer »»

Martijn Peters praat je bij

Drummer Martijn Peters heeft een update gegeven van zijn activiteiten......meer »»

Finalisten het Uur U 2005 bekend

Op donderdag 24 maart halen de vijf finalisten voor Het Uur U 2005 alles uit de kast om de felbegeerde U-bokaal in de wacht te slepen. De vijf acts die het tegen elkaar gaan opnemen zijn Circle J, Gar.....meer »»

Parkpop 2005: feestelijk jubileum

Parkpop beleeft dit jaar zijn 25e editie, "eentje met een gouden randje" aldus de organisatie. Oude bekenden en frisse nieuwkomers maken hun opwachting tijdens de jubileumeditie van Nederlands grootst.....meer »»

André Borgman toch op nieuwe album After Forever

After Forever is ondanks de ziekte van drummer André Borgman begonnen aan de opnames van het vierde full-length album "Remagine"......meer »»

Destruction werkt aan nieuwe release

De Duitse thrashers van Destruction nemen op dit moment hun nieuwe album "Inventor of Evil" op......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken